Categorieën
Conditie
Geschikt voor
Kleur
Lengte
Hoogte
Iso code
Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies
Categorieën
Conditie
Geschikt voor
Kleur
Lengte
Hoogte
Iso code

10ft Container

Filter

Enig resultaat

10FT Container nieuw
Vanaf   3.100,00 Excl. btw
Bekijk

Zoek je een andere zeecontainer?

Staat het type zeecontainer dat je zoekt niet in onze webshop of weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op!

Vraag ons advies

Nieuwe en gebruikte 10ft containers te koop

De 10ft container is een compacte container met verrassend veel ruimte. Je komt ze daarom vaak tegen als (tijdelijke) opslagruimte. Hoewel je zou verwachten dat hij goedkoper is dan een 20ft container, is dit helaas niet het geval. Een 10ft container kan niet met lading verscheept worden en is daarom leeg naar Nederland gehaald.

 

Verschillende types 10ft containers

Bij CTNR bieden wij momenteel één variant van de 10ft container aan. Dit type heeft de standaard hoogte en is voorzien van een houten vloer. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor de opslag van goederen.

Standaard 10ft container: dit type container is leverbaar uit voorraad in twee kleuren. Zo beschik jij snel over extra opslagruimte op de bouwplaats, naast jouw bedrijfspand of in de tuin.

10ft High Cube container: dit type container is niet altijd direct uit voorraad leverbaar, maar wel altijd te bestellen. Neem daarom contact met ons op als je op zoek bent naar dit type.

10ft Container met stalen vloer of lekbak: voor het opslaan van vloeibare producten is het handig om een stalen vloer te hebben of zelfs een lekbak. Hiervoor zijn speciale 10ft containers beschikbaar. Neem contact op voor de meest actuele prijs en beschikbaarheid.

 

Zeecontainers in verschillende condities

Onze 10ft containers zijn momenteel beschikbaar in één conditie. Ook wel leeftijd genoemd.

Nieuw: een nieuwe 10ft container is slechts eenmalig gebruikt. Dat wil zeggen dat hij vanuit China, het land van herkomst, één keer leeg naar Nederland is verscheept. Vanwege de eenmalige verscheping wordt deze conditie ook wel een one-way container genoemd.

 

Er bestaan naast nieuwe 10ft containers ook gebruikte 10ft containers.

Gebruikt wind- en waterdicht: originele 10ft containers in gebruikte staat worden zelden te koop aangeboden. Ze slijten nauwelijks en zijn daarom altijd nog wel ergens voor te gebruiken. Wanneer er gebruikte 10ft containers aangeboden worden dan gaat het vaak om een ingekorte 20ft of zelfs 40ft container. Hoewel niet origineel, zijn deze containers functioneel tiptop in orde. Daarom kun je dit type prima gebruiken voor opslag tegen de laagst mogelijke prijs. Neem voor de beschikbaarheid hier contact met ons.

 

Voordelen van een 10ft container

Een 10ft container wordt in de meeste gevallen gebruikt voor de opslag van goederen. Zo zijn deze goed beveiligd tegen diefstal, ongedierte, vandalisme en diverse weersomstandigheden. Dit zijn nog meer voordelen:

 • Opslag van goederen op locatie waar ze nodig zijn
 • Eenvoudig te verplaatsen met heftruck
 • Uit voorraad leverbaar
 • Verplaatsbare opslag van goederen
 • Duurzame manier van opslag
 • Eventueel aan te passen in kleur en/of te voorzien van bestickering

 

Welke afmetingen heeft een 10ft container?

Een 10ft container heeft een lengte van 2,99 meter aan de buitenkant. De breedte van dit type container is 2,44 meter en in de hoogte meet deze 2,60 meter.

 

Hoeveel gewicht kan er in een 10ft container?

Het ledig gewicht van een 10ft container is ongeveer 1.250 kg. Je kunt dit type container laden met maximaal 8.910 kg aan goederen en daarmee komt het totaalgewicht van een volle container op 10.160 kg. Deze gewichten kunnen per type iets afwijken.

 

Hoeveel past er in een 10ft container?

In een standaard 10ft container is 15.5 m3 aan opslagruimte. Dat is misschien moeilijk in te schatten, dus we geven je een lijstje van aantallen wat je op zou kunnen slaan:

 • 25 koelkasten
 • 50 wasmachines
 • 200 televisies
 • 500 zakken cement
 • 2.000 schoenendozen
 • 24.000 bananen
 • 5 blokpallets
 • 4 europallets

 

Wat kost een 10ft container?

Op de pagina van onze 10ft containers zie je alle prijzen van de types die wij op dit moment aanbieden. We vergelijk onze prijzen dagelijks met overige aanbieders binnen Nederland om te zorgen dat jij bij ons de beste prijs krijgt.

 

Wil je een 10ft container kopen?

Wil je snel, voordelig én veilig een 10ft container kopen? Bekijk dan ons gehele assortiment in de webshop van CTNR!

Je zit in onze webshop direct welke modellen op voorraad zijn. Deze worden al binnen twee werkdagen geleverd, maar je kunt ze ook binnen één uur ophalen op ons depot in Rotterdam.

En heb je nog vragen over een 10ft of andere container? Neem dan contact op via +31 85 006 99 21, WhatsApp of info@ctnr.nl. Wij zijn de online zeecontainer specialist!

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.