Gratis afhalen in Rotterdam binnen 1 uur
Standaard levering met kraan binnen 2 werkdagen
Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Opslagcontainer-bouw-header
14 september 2022
Leestijd: 4 minuten

Opslagcontainer in de bouw? Dit zijn de beste opties!

Heb je een tijdelijke opslagruimte in de bouw nodig? Dan kies je voor een opslagcontainer bouw!

In de bouw wordt veel gewerkt met tijdelijke opslagruimtes. Die doen niet alleen dienst als opslag, maar zorgen ook dat iedereen ziet welk bouwbedrijf er aan het werk is. Je kunt zo’n zeecontainer dus ook gebruiken als reclamemiddel.

Welke opslagcontainer je kiest voor de bouw? Daar geven we je in deze blog een antwoord op!

 

Krappe binnenstad of ruime nieuwbouwwijk? Gebruik een opslagcontainer bouw!

In ieder bouwproject komt een opslagcontainer van pas. Dat is het geval in de krappe binnenstad, maar ook tijdens de bouw van een nieuwe wijk in een dorp.

Opslagruimte is er nooit genoeg. Zeker niet in de bouw, want de opslag van materialen vraagt om ruimte. Veel ruimte. Die opslag beschermt de materialen niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen diefstal.

Ook voor de opslag van gereedschap kun je zo’n container gebruiken. Zo hoef je niet iedere dag met jouw spullen heen en weer te rijden.

 

Materialen en gereedschap beschermen? Koop een opslagcontainer!

Gebruik je een zeecontainer op de bouwplaats voor opslag? Dan noem je dit een opslagcontainer bouw.

Een standaard container is de beste oplossing. Deze is ontworpen om goederen te beschermen tijdens transport over zee, dus deze kan ook jouw materialen en gereedschap beschermen op de bouwplaats. Daarnaast is deze makkelijk te verplaatsen en dus mee te nemen naar jouw volgende project.

Dit type is verkrijgbaar in verschillende maten. De standaard zijn 20ft en 40ft, maar ook 10ft wordt in de bouw veel gebruikt.

 

20FT-zeecontainer-open-deuren-blauw

 

 

Hou overzicht in jouw opslagruimte: een werkplaats container!

Een ander woord voor een opslagcontainer bouw is een werkplaats container. Dit type wordt vaak ingericht met rekken.

Moet je kleinere materialen en gereedschappen opbergen? Dan is het fijn als de opslagcontainer voorzien is van rekken. Dankzij deze rekken hou je overzicht in de opslagruimte en kun je meer spullen kwijt.

Je kunt een zeecontainer bestellen met rekken, maar als aannemers- of bouwbedrijf kun je dit waarschijnlijk ook zelf eenvoudig realiseren. Dat bespaart weer op de kosten!

 

Veiligheid sloten

Een goed slot beschermt jouw materialen en gereedschap tegen diefstal. Dat is zeker op een onbeheerde bouwplaats een veilig idee.

In de bouw wordt veel gebruik gemaakt van sloten. Dat varieert van speciale sloten voor steigers tot aan wielklemmen. Ook voor zeecontainers zijn er sloten ontwikkeld die het openen van de deuren onmogelijk maakt.

 

Wat is het verschil tussen een opslagcontainer en een zeecontainer?

Om eerlijk te zijn? Er is geen verschil!

Een opslagcontainer voor de bouw en een zeecontainer zijn hetzelfde. Voor de bouw is alleen een andere naam bedacht. Zo begrijp je direct waar je deze zeecontainer ook voor kunt gebruiken.

Zoek je dus naar een opslagcontainer voor de bouw? Dan kun je jouw zoekopdracht ook aanpassen naar een zeecontainer. Dat levert uiteindelijk hetzelfde resultaat op!

 

Laat zien dat jij er bent: een opslagcontainer is jouw visitekaart op de bouw!

Je gebruikt een opslagcontainer in de bouw niet alleen voor opslag. Dit laat namelijk ook aan de buitenwereld zien dat jij hier aan het werk bent!

Een zeecontainer is verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt hem dus bestellen in de kleur van jouw bedrijf en voorzien van reclame. Zo doet de container niet alleen dienst als opslag, maar maak je ook reclame voor jouw bouwbedrijf.

In onze webshop kun je containers vinden in alle kleuren. Overige kleuren kun je aanvragen via een offerte.

 

Opslagcontainer-bouw-in-huisstijl

 

 

Welke type container heb ik nodig?

Een opslagcontainer bouw is hetzelfde als een zeecontainer. Je kunt dus alle containers van onze webshop gebruiken.

De standaard is 20ft of 40ft. Deze twee zijn de meest gebruikte containers ter wereld en dat maakt ze dus ook makkelijk voor transport. Overige maten zijn verkrijgbaar, maar zijn minder gebruikelijk als opslagruimte in de bouw.

 

Wat kost een opslagcontainer bouw?

Je vindt de prijzen van al onze containers in de webshop.

De voordeligste zeecontainer is de 20ft. Dit type wordt het meest gebruikt en kent daarom ook de laagste prijs. Je kunt dit type eventueel bestellen met een gelakte vloer om schade tijdens het schuiven van materialen te voorkomen.

 

20FT-DV-Zeecontainer-RAL5010-Gentiaanblauw-nieuw-foto-1
20FT DV Zeecontainer nieuw
Vanaf  3.250,00
Bekijk
40HC-DV-Zeecontainer-RAL5010-Gentiaanblauw-Foto-1
40FT HC Zeecontainer nieuw
Vanaf  3.950,00
Bekijk

 

 

Hoe snel leveren jullie mijn nieuwe opslagcontainer?

Een opslagcontainer leveren we binnen twee werkdagen. Dat doen we door heel Nederland met behulp van een vrachtwagen met kraan.

Is er voldoende plek om de zeecontainer te plaatsen? Dan zetten we jouw nieuwe opslagcontainer precies waar jij hem nodig hebt. Dat is vaak makkelijk te beoordelen aan de hand van een foto.

Wil je weten of we jouw zeecontainer kunnen plaatsen? Neem dan contact op via +31 6 51091110, info@ctnr.nl of WhatsApp.

 

Kan ik ook afhalen?

Ja, je kunt jouw nieuwe opslagcontainer ook bij ons afhalen.

Na het plaatsen van de order krijg je van ons een bevestiging. In de meeste gevallen staat jouw nieuwe opslagcontainer al binnen 1 uur klaar. Die kun je bij ons depot in Rotterdam afhalen.

 

Opslagcontainer bouw: bestel direct online bij CTNR!

Direct een opslagcontainer bouw bestellen? Dat kan online bij CTNR!

Onze zeecontainers worden direct uit voorraad geleverd. We leveren ze binnen twee werkdagen in heel Nederland af. Ophalen op ons depot in Rotterdam is ook mogelijk.

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.