Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies
Zeecontainer-schuur-in-tuin
15 augustus 2022
Leestijd: 4 minuten

Zeecontainer schuur: zo creëer je extra ruimte in jouw tuin

Wil je extra opslagruimte creëren in jouw tuin? Kies dan voor een zeecontainer schuur!

Kopen, plaatsen, klaar. Zo simpel is het, want een zeecontainer wordt kant-en-klaar bij jou thuis afgeleverd. In een handomdraai voorzie je jouw tuin van opslagruimte en creëer je een industriële look.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Lees dan onze blog!

 

Wil je een schuur laten plaatsen? Denk eens aan een zeecontainer!

Nee, het is waarschijnlijk niet de eerste optie waar je aan denkt. Maar overweeg bij het kopen van een nieuwe schuur ook zeker een zeecontainer.

Een zeecontainer laat je kant-en-klaar plaatsen. Dat kan in originele staat, maar je kunt hem ook eerst laten modificeren. De mogelijkheden voor modificatie zijn eindeloos, maar we geven je graag een paar voorbeelden.

  • Schuur
  • Tuinhuis
  • Garage
  • Tuinkantoor
  • Overkapping

Zoek je meer inspiratie? Bekijk dan onze blog over zeecontainer tuinhuis.

Gebruik je de container alleen voor opslag? Dan kun je hem in originele staat laten aanleveren. Zeecontainers worden wereldwijd gebruikt voor opslag en zijn dan ook uitermate geschikt voor het opslaan van spullen.

Door de houten vloer kun je eenvoudig spullen in- en uitladen. Denk bijvoorbeeld aan fietsen, maar ook gereedschap of een grasmaaier. Ook voor het stallen van een motorfiets is het een geschikte oplossing.

 

Extra opslagruimte: zeecontainer schuur

Wil je jouw tuin (tijdelijk) voorzien van extra opslagruimte? Dan is een zeecontainer schuur de snelste oplossing!

Overal ter wereld worden containers gebruikt voor opslag. Dat kan dus ook bij jou in de tuin als schuur. Bestel de container online, laat hem thuis plaatsen en gebruik hem direct als extra opslagruimte.

 

Tijdelijke oplossing? Dat kan!

Is de schuur tijdelijk nodig? Dan kun je kiezen voor het huren of kopen van een zeecontainer. Die stuur je retour of verkoop je na het gebruik voor opslag.

Permanente oplossing? Dat kan ook!

Zoek je naar een permanente oplossing voor opslag? Ook dan is een zeecontainer een goede oplossing. In dat geval koop je de container en laat je hem bij jou in de tuin plaatsen.

 

Ben je benieuwd welke zeecontainers gebruikt kunnen worden als schuur? Bekijk dan onze pagina met containers.

 

Hoe laat je een zeecontainer plaatsen?

Een zeecontainer is gemaakt voor transport. Daarom is hij eenvoudig te verplaatsen en kan hij met een kraan neergezet worden op de gewenste locatie.

In Nederland leveren wij al onze containers af met kraan. Je kunt jouw container dus laten plaatsen waar je wil. Hou er rekening mee dat onze vrachtwagen de locatie kan bereiken, want die vervoert jouw nieuwe schuur.

Wil je weten of we jouw zeecontainer schuur kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op via +31 6 51091110 of WhatsApp.

 

Zeecontainer-schuur-ondersteuning

 

 

Is er een vergunning nodig voor een zeecontainer schuur?

Nee, in de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een zeecontainer schuur.

Staat de schuur op eigen grond? Dan is er doorgaans geen vergunning nodig. In dat geval valt de container onder de categorie ‘bijbehorend bouwwerk’ en is dus vergunningsvrij.

Wil je zeker weten of er in jouw geval een vergunning nodig is? Vraag dit dan na bij de gemeente via het omgevingsloket.

 

Wat is de levensduur van een container?

Een container die goed wordt onderhouden gaat tot wel vijftig jaar mee.

In de eerste levensjaren van een container wordt hij gebruikt om goederen te beschermen tijdens het transport over zee. Dat is zo’n 15 jaar het geval, maar daarna doen ze dienst als opslag.

Laat je de schuur modificeren? Dan dien je ook rekening te houden met de aanpassingen. Die kennen vaak een andere levensduur dan het materiaal waarvan de container gemaakt is.

 

Wat kost een zeecontainer schuur?

Dat hangt af van het type zeecontainer, de conditie en eventuele modificaties.

Een zeecontainer schuur kun je van ieder type maken. De grootte is bepalend voor de prijs, maar dat geldt ook voor de conditie. Voor een gebruikte container betaal je in aanschaf vaak iets minder.

Toch is het slim om een nieuwe zeecontainer te overwegen, want dan weet je zeker dat hij vrij is van schades. Zo wordt hij in de juiste kleur geleverd en voorkom je de vorming van roest. Dat is op de lange termijn vaak voordeliger.

Kijk op onze webshop voor het aanbod van alle zeecontainers. Deze leveren we bij jou thuis op locatie af!

 

20FT DV Zeecontainer nieuw
Vanaf   2.250,00 Excl. btw
Bekijk
40FT-DV-Zeecontainer-Blauw-Hoofdfoto
40FT DV Zeecontainer nieuw
Vanaf   3.950,00 Excl. btw
Bekijk

 

 

Met oog voor milieu: zo bouw je een duurzame schuur!

Kies je voor een zeecontainer schuur? Dan kies je voor een duurzame oplossing!

Zeecontainers gaan tot wel vijftig jaar mee. Dat hangt af van het onderhoud, maar zeker in het geval van een schuur is dit goed mogelijk. Daarom is het een duurzame oplossing.

Koop je een tweedehands container? Dan valt het zelfs onder de categorie ‘circulair bouwen’ en bouw je dus met een milieuvriendelijk karakter.

 

Zeecontainer-in-tuin-als-schuur

 

 

De online zeecontainer specialist

CTNR is de online zeecontainer specialist!

We zijn gek op containers. Net zo gek als op automatiseren, dus daarom hebben we CTRN opgericht. Zo koop jij eenvoudig online een zeecontainer.

Onze zeecontainers worden in Nederland afgeleverd met een kraan. Je laat jouw nieuwe schuur dus direct door ons in jouw tuin plaatsen. En alles is bij ons online te regelen.

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem contact op!

Heb je een andere vraag over een zeecontainer schuur? Neem dan contact met ons op via +31 85 006 99 21, info@ctnr.nl of via WhatsApp.

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.