Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk voor u in orde te maken. Wanneer u kiest voor de leveroptie ‘Afhalen in Rotterdam’ zullen de bestelde container(s) binnen 1 uur gereed zijn om af te halen. U ontvangt hierover een aparte e-mail met alle benodigde informatie. Wanneer u ervoor kiest de container(s) te laten leveren door CTNR B.V. doen wij ons uiterste best om de container(s) op de gewenste datum te leveren. Indien dit niet gaat lukken, zullen wij tijdig contact met u opnemen.

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling zijn afhankelijk van de postcode waar de container(s) geleverd dient te worden in combinatie met het aantal containers per type. De verzendkosten kunt u bereken op onze winkelmand pagina. Onze tool kijkt naar alle containers in de bestelling en de gewenste leverlocatie en geeft u dan een prijs voor het leveren van alle containers. De levering zal geschieden door een vrachtwagen met kraan, zodat wij de container(s) op locatie voor u kunnen lossen. Indien u vragen heeft over leveringen in het algemeen of een specifieke levering, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.