Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies

Wat doet CTNR?

 

Wij verkopen zeecontainers. Online. Dat doen we met zowel nieuwe als gebruikte containers vanuit ons depot in Rotterdam. Dat gaat zonder gedoe en net als in iedere andere webshop.

Onze zeecontainers worden snel geleverd. We doen dat binnen heel Nederland met behulp van een vrachtwagen met kraan. Ophalen kan ook, dat is zelfs nóg sneller.

En de prijs? Die is concurrerend. Wij houden de concurrentie goed in de gaten en zorgen altijd voor de scherpste prijs!

Een zeecontainer kopen, maar dan online

Omdat wij geloven dat dit ook online kan. Je kunt online alles kopen in een webshop, dus ook een zeecontainer. Geen gedoe, maar gewoon bestellen. Wij leveren deze bij jou af op locatie. Ook in de tuin, op een festivalterrein of op de bouwplaats.

Over-ons-zeecontainer

Meer weten? Wij zijn dé online zeecontainer specialist van Nederland!

Kom in contact

Jij hebt een vraag, wij het antwoord

Je wordt niet zomaar de zeecontainer specialist. Dat ben je. Wij weten alles over de aanschaf, het vervoer en gebruik van containers.

Onze kennis mag jij gebruiken. Gratis. Wij staan klaar om al jouw vragen over zeecontainers te beantwoorden. Zo zoeken we samen naar de beste oplossing. Ook als wij deze zelf niet kunnen bieden.

Vragen-over-zeecontainers

Online kopen? Dat is snel leveren!

Snel leveren, dat is wat wij doen. Je koopt jouw zeecontainer online bij CTNR en wij zorgen dat deze binnen twee werkdagen wordt geleverd. Dat doen we binnen heel Nederland met een vrachtwagen mét kraan.

Niet snel genoeg? Haal dan jouw zeecontainer binnen één uur na bestellen op bij ons depot in Rotterdam. Sneller dan dit gaat écht niet!

Online-bestellen-van-zeecontainer

Scherpe prijzen, persoonlijke service

Wij houden onze concurrenten goed in de gaten. Zo weten we wat de scherpste prijzen zijn en profiteer jij dus van een voordelige zeecontainer. Welk type je ook kiest!

En bestel je meerdere zeecontainers in één keer? Dan maken we een offerte op maat met een extra scherpe prijs. Ook dat is de service van CTNR.

Prijzen-van-zeecontainers

Over CTNR

Alsof je online een paar schoenen koopt, maar dan een zeecontainer.

Dit was de quote waar oprichter Remco IJzerman mee aan de slag ging. Er is geen product op deze wereld zo standaard als een zeecontainer, maar het kopen is vreemd genoeg erg lastig. Dat kan anders. Online!

Je koopt bij ons online een zeecontainer. Zoals je een paar schoenen koopt, gewoon bij ons in onze webshop. Wij leveren jouw bestelling af op locatie. Dat kan in de tuin zijn, maar ook op het festivalterrein of de bouwplaats.

Wij zijn de online zeecontainer specialist van Nederland!

Oprichter-Remco-IJzerman
Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.