Gratis afhalen in Rotterdam binnen 1 uur
Standaard levering met kraan binnen 2 werkdagen
Zekerheid dankzij WebwinkelKeur

Over ons

“CTNR is ontstaan uit een liefde voor zeecontainers gecombineerd met een passie voor digitaliseren en automatiseren”

Meerdere jaren heb ik gewerkt voor verschillende handelaren in zeecontainers. Van verkoop en verhuur van containers tot de import van nieuwe zeecontainers. Daarnaast ben ik verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van de processen om gebruikte containers uit de vervoersstromen te plukken om deze nog eenmaal te kunnen verkopen. Hiervoor heb ik ook enige tijd in de Verenigde Staten gewoond en heb ik regelmatig kantoren van rederijen in het buitenland bezocht.

 

Na de geboorte van mijn dochters heb ik besloten het roer om te gooien en mij volledig te richten op het digitaliseren en automatiseren. Met verschillende projecten bij zowel grote als kleine bedrijven heb ik gezien wat de huidige mogelijkheden in automatiseren op dit moment al zijn en dat je daar zeker niet altijd een groot budget voor nodig hebt. Dit heeft me ook doen realiseren hoe ver de digitalisering in de handel voor zeecontainers, en meer algemeen het containervervoer, achterloopt. Het opzetten van de tool Containerspecs voor CSC certificaten en het realiseren van de webshop CTNR zijn de eerste stappen om mijn kennis van digitaliseren toe te passen in deze branche.

Remco IJzerman

 

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.