Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw locatie naar ons depot in Rotterdam zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn gelijk aan de kosten voor levering indien gekozen is voor de optie “Leveren met kraan”. De exacte tarieven zijn afhankelijk van de aflever locatie en het aantal containers per type. U kunt deze zelf berekenen via onze tool op de winkelmand pagina, maar op verzoek kunnen wij u ook een losse berekening sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ctnr.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.