Zekerheid dankzij WebwinkelKeur
Achteraf betalen mogelijk
Gratis deskundig advies
Verhuizen-van-interieur
28 juni 2022
Leestijd: 4 minuten

Verhuiscontainer nodig? Dit zijn de voordelen!

Sta je op het punt om te gaan verhuizen? Bekijk dan eens de voordelen van een verhuiscontainer!

Bij een verhuizing denk je al snel aan een verhuisbedrijf. Die komen voorrijden met een vrachtwagen, laden jouw meubels in en brengen ze naar de nieuwe plek van bestemming. Toch kan dit ook anders.

Door een verhuiscontainer te gebruiken bepaal je zelf hoe snel je verhuist. Zonder de druk van verhuizers, dus zonder stress. Maar er zijn nog meer voordelen. Benieuwd welke? Lees dan verder!

 

Wat is een verhuiscontainer?

Een verhuiscontainer is de ideale oplossing om te verhuizen. Dat kan je inboedel zijn, maar ook de inrichting van jouw kantoorpand.

Dit type container is speciaal ontwikkeld voor verhuizingen. Zo heeft hij extra bindstrips om spullen vast te zetten, zitten er meer ventilatieroosters in en heeft hij een gelakte vloer. Dat zorgt voor een betere bescherming van jouw spullen.

Ze zijn er in verschillende maten, maar de meest gangbare is de 20FT verhuiscontainer. Die heeft een inhoud van 33m3 en is daarmee genoeg om de inhoud van een gemiddelde woning kwijt te kunnen.

 

Waarom kies je voor een container om te verhuizen?

Het gebruik van een verhuiscontainer heeft een aantal voordelen. De mogelijkheid tot het opslaan van je inboedel is het belangrijkste, maar er zijn er nog meer.

Het opslaan van je inboedel kan bijvoorbeeld zeer nuttig zijn wanneer je nog niet in je nieuwe woning kunt, maar je al wel je huidige woning moet verlaten. Of bijvoorbeeld wanneer je jouw huis verhuurt terwijl je tijdelijk in het buitenland verblijft. In de tussentijd wil je jouw inboedel veilig opslaan.

 

Verhuiscontainers-op-straat

 

Dit kan met een verhuiscontainer. Je laat zo’n container neerzetten, vult hem met jouw spullen en slaat hem tijdelijk op. Als je zelf geen geschikte locatie hebt, dan kun je bijvoorbeeld kijken naar opslag in het Container Hotel. Ook bij jou op locatie zijn je spullen zijn veilig door de lockbox op de container.

Ook als je gaat emigreren is een verhuiscontainer de ideale oplossing. Je kunt hem namelijk aanbieden voor transport over de hele wereld!

 

Emigreren? Gebruik een container!

Wil jij je inboedel meenemen als je gaat emigreren? Maak dan gebruik van een verhuiscontainer!

Die kun je gebruiken om jouw meubels in te laden waar ze nu staan en uit te laden op de plaats van bestemming. Waar ook ter wereld, want containers zijn uitermate geschikt voor transport. Ze gaan dagelijks de hele wereld over.

Is de container op de plaats van bestemming? Dan kun je hem daar ook bewaren als opslagruimte of zelfs verbouwen tot een zeecontainer zwembad.

 

Hoe groot is een verhuiscontainer?

Dat is afhankelijk van het type dat je kiest. Verhuiscontainers zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.

In de meeste gevallen wordt gekozen voor de 20FT verhuiscontainer. Dit type heeft een inhoud van 33m3 en kan de inboedel van een gemiddelde woning kwijt. Wij bieden daarom dit type container aan.

Zoek je een andere maat verhuiscontainer? Neem dan contact met ons op via +31 6 51091110, WhatsApp of info@ctnr.nl. Ook dan kunnen we je helpen!

 

20FT-DV-Verhuiscontainer-RAL9010-Zuiver-Wit-Nieuw-Foto-1
20FT DV Verhuiscontainer nieuw
Vanaf   2.500,00 Excl. btw
Bekijk

 

Wat is het verschil tussen een container en een verhuiscontainer?

Een verhuiscontainer verschilt niet veel van een standaard container. Die container is namelijk de basis. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen.

 

Extra bindstrips

Aan de binnenkant van een verhuiscontainer zitten extra bindstrips. Deze kun je gebruiken om jouw inboedel vast te zetten.

 

Extra ventilatieroosters

Door de extra ventilatieroosters wordt de inhoud van de container doorlopend en optimaal geventileerd. Zo blijft jouw inboedel in goede staat.

 

Gelakte houten vloer

De verhuiscontainer beschikt over een gelakte houten vloer. Dat biedt extra bescherming voor jouw meubels. Ook als je ze schuift tijdens het in- en uitladen.

 

Dit maakt een verhuiscontainer dus anders dan een standaard container. Ook al lijken ze van buiten erg veel op elkaar, zijn ze weldegelijk anders.

 

Wat kost een verhuiscontainer?

De kosten van een verhuiscontainer zijn afhankelijk van het type. Wij bieden op onze website een 20FT verhuiscontainer uit voorraad aan.

Dit is één van de types die wij verkopen, maar ook voor overige maten kun je met ons contact opnemen. We maken in dat geval een offerte op maat.

Ook het transport is van invloed op de prijs. Je kunt de verhuiscontainer laten plaatsen en ophalen wanneer je wil. Die kosten zijn dus afhankelijk van de vervoerder en de afstand.

 

Verhuizen met een container van CTNR?

In Nederland zijn wij dé online zeecontainer specialist.

Wij helpen onze klanten met de aankoop van zeecontainers en vragen. Door de vele toepassingen van containers kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bij CTNR denken we graag met je mee.

Je kunt bij ons online een verhuiscontainer aanschaffen. Die wordt binnen heel Nederland geleverd met kraan, maar je kunt hem ook zelf ophalen bij ons depot in Rotterdam.

 

Heb je vragen over een ander type container?

Ook dan helpen we je graag!

Wij zijn de online zeecontainer specialist en helpen je graag met jouw vragen. Ook als het om een ander type gaat dan een verhuiscontainer.

Je kunt ons bereiken via +31 85 006 99 21, info@ctnr.nl of via WhatsApp.

Onze klanten aan het woord:

#ASKCTNR
#ASKCTNR

Als je niet regelmatig met containers in aanraking komt kan het erg lastig zijn. Daarnaast is het geen kleine aankoop, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag verder.